Rekord fogások a 24 órás horgászversenyen!

Tisztelt Tagságunk!

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a szezon egyik legjobban várt versenye a 24 órás horgászversenyünk, ahol ezúttal is 2 fős csapatok jelentkezését várta az Egyesületünk.

A napok óta tartó pokoli kánikula ellenére 18 csapat 36 pecása gondolta úgy, hogy belevág a már-már embert próbáló kalandnak és 24 órán keresztül próbál a lehető legtöbb halat a szákba terelni.

Az eredményeket látva a halak étvágya úgy gondolom messze kárpótolta a pecásainkat, hiszen rekord mennyiségű halat, összesen 238 kg-ot mérlegeltünk. A verseny színvonalát jelzi, hogy a legjobb 6-ba kerüléshez nem volt elég a 15 kg-os fogás és, hogy az első helyek között 24 óra után is csak dekagrammok döntöttek.

Egy Csónakázó tavi horgászverseny persze nem lehet teljes a finom ételek nélkül, most sem volt ez másként, hiszen a férfias próbatétel mellé egyesületünk ezúttal igazán férfias menüsorral kedveskedett a nevezőknek, volt itt helyben sült lángos, csilis bab és tárcsán sült törpeharcsa -utóbbi a nem várt telepítésnek köszönhetően.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget a verseny lebonyolításához és a versenyzőknek a kitartást a nagy meleg ellenére.

Íme a jegyzőkönyv:

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Sályi Imre-ifj. Sályi Imre27740g6
II.Csák Imre-Bugyik Pál27240g5
III.Jándi Imre-Csimer Csaba26940g4
IV.Kerepesi Gábor-Gabancsik János25060g3
V.Kálmán Zoltán-Kerekes Hunor17140g2
VI.Sági Krisztián-Dabits Tamás16020g1

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>