V. Hal-és Vadétel főző verseny és Csapathorgászverseny!

Tisztelt Tagságunk, Kedves Érdeklődők!

Az égiek velünk voltak vasárnap és ezt ezúton is köszönjük, így jelentősebb égi áldás nélkül tudtuk megrendezni az idei Hal-és Vadétel főző-, illetve a Csapathorgász versenyünket a Csónakázó tavon.10703780_697200010360379_744326718187196968_n

Ahogyan azt a rendezvény elnevezése is mutatja, ezúttal is két kategóriában várta az Egyesület Elnöksége az érdeklődőket, szórakozni vágyókat. A pecások 4 fős csapatokba szerveződve profi versenyszabályok szerint szektorokra osztottan mérték össze tudásukat. A főzés megszállottjai pedig hal- és vadételekkel készültek elkápráztatni a zsűri tagjait.

Ami biztos mindkét fronton jó hangulatban zajlott a délelőtt, míg a pecásoknál egy – egy szép halat sikerült megszákolni, a főzős szekció lázasan készült meggyőzni a zsűritagokat felkészültségükről.

A déli harangszót követően mindkét verseny nevezői nagy figyelemmel várták mi lesz a végeredmény, a horgászok a szektorok összesítésén tanakodtak a főzőverseny résztvevői pedig azt fürkészték vajon hogy ízlik az étel a zsűrinek. A nótaszó pedig idén sem maradt el, amit külön köszönünk Kristófnak.

 

A beszámolóm végén két dologgal maradtam még adós. Az egyik, hogy megköszönjem a kedves vendégeinknek, a résztvevőknek, hogy elfogadták meghívásunkat, a zsűri tagjainak a szakszerű és profi közreműködést, a támogatóinknak, akiknek köszönhetően még színvonalasabbá tudtuk tenni a díjainkat és a folyamatosan segítő egyesületi tagoknak és családtagjainak, akik nélkül biztosan nem sikerülne versenyről versenyre haladnunk.

A másik pedig a verseny jegyzőkönyve: íme a vasárnapi győztesek, gratulálunk!

Horgászverseny:

Amatőr kategória:

  1. Abonyi 4 Torony: Ördög György, Mészáros Róbert, Kovács András, Petrezselyem Gábor
  2. JOKER: Bóka Kálmán, Szabó Zsolt, Tóth Gyula, Péter Károly
  3. Pelikán: Kovács Mihály, Kovács Ferenc, Rimóczi János, Bozsó Róbert

Profi kategória:

1. Veres Gábor, Balla József, Serfőző Ádám, Zubor Ferenc
2. Juhász László, Pálinkás Imre, Brana György, Sárándi Zoltán
3. Bartus Péter, Surányi László, Erdős Ervin, Tóth Zsolt

Főzőverseny:

  1. Dr. Bay Béla Vadásztársaság
  2. Abonyi Horgászegyesület
  3. Vezseny Község Csapata

Elnökség

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>