Izgalmas évadzáró a Csónakázó tavon!

Tisztelt Tagságunk!

Vitathatatlanul beköszöntött az ősz, így elérkezett a verseny szezon vége is. Egyesületünk ezért még egy utolsó nagy pecára hívta a versenyezni vágyókat múlt hétvégén a Csónakázó tavon.  A pecások  ezúttal is két kategóriában mérhették össze tudásukat és gyűjthettek néhány igen értékes pontot az Év Horgásza játékunkban.

Az izgalmakban ezúttal sem volt hiány, hiszen igen  szoros végeredményt hozott az utolsó versenyünk. A legjobban talán Rimóczi Sándor örülhetett, aki az itt elért harmadik  helyének köszönhetően megnyerte az éves pontversenyt és felnőtt kategóriában ő lett az Év horgásza, melyhez ezúton is gratulálunk. Szintén jár a gratuláció Driszku Dominik részére is, aki a legjobb ifihorgász lett az idei évben.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek aki segédkezett a sok izgalmas és eredményes verseny szervezésében valamint egyesületünk tagjainak az egész évi folyamatos támogatásért.

Íme a jegyzőkönyv:

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Polgár Sándor4720g6
II.Szabó Béla3440g5
III.Rimóczi Sándor3400g4
IV.Filó Tamás2840g3
V.Bíró Edina2380g2
VI.Kálmán Zoltán2240g1
Ifi kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Driszku Dominik1060g6
II.Deme Dorinka520g5
III.Mészáros Zoltán200g4

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>