Izgalmas évadnyitó a Csónakázó tavon!

Tisztelt Tagságunk!

A mai napi időjárási helyzetet figyelembe véve remek döntés volt egy nappal korábbi időpontot választani a 2016-os „Tiszavirágos” évadnyitó horgászversenynek, így a pecásoknak még csak a viharos széllel kellett megküzdeni, az eső és az erős lehűlés a hosszú hétvége utolsó napjára maradt.

Tegnap ismét bebizonyosodott, hogy a pecások nagyon tudják várni a jó időt és az első tavaszi pecát, hiszen a reggeli sorsolásra közel 70 -jó értelemben vett- türelmetlen sporttárs várta, hogy ki hová kerül a sorsolást követően és kezdheti el aprítani a halakat.

Az első fogásokra ezúttal sem kellett sokat várni, sorban jöttek a hírek, hogy itt is és ott is meglett az első nagyobb kárász, vagy potyka. Az erős szél ellenére szép eredmények születtek és bizony ismét csak néhány deka döntött a helyezésekről.

Ezúttal is a déli harangszó jelezte a verseny végét, melyet a szokott menetrend követett, a mérlegeléssel, eredményhirdetéssel és egy kiváló ebéddel (csülökpörkölt).

évadnyitó 2016

Ezúton is köszönjük minden kedves pecásnak, hogy ilyen szép számban vettek részt az évadnyitó versenyünkön és nagy szeretettel várunk mindenkit a következő körben is!

A helyezetteknek ezúton is gratulálunk! Íme a jegyzőkönyv:

[Versenyösszesítő]az-ev-horgasza-2016,Évadnyitó horgászverseny[/Versenyösszesítő]

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük