Izgalmas évadzáró a Csónakázó tavon!

Tisztelt Tagságunk,

Váltakozó időjárási körülmények között (kettős fronthatás, közeledő lehűlés) rendezte meg egyesületünk a hagyományos szezonzáró horgászversenyét szombaton a Csónakázó tavon. A tét ezúttal sem volt kicsi, hiszen a megnyerhető értékes horgászfelszerelések és a gyönyörű serlegek mellett ez volt utolsó alkalom, hogy a pecások pontokat szerezzenek az Év Horgásza pontversenyünkben.

A meglehetősen hűvös reggeli időjárás ellenére 37 pecás jelent meg a reggeli sorsoláson, akik lelkesen adták körbe egymásnak az otthonról hozott jófajta „házit”, melytől a hőérzet jelentősen javult.

A jó hangulat pedig csak tovább fokozódott, ahogyan megjelentek az első szákolni való potykák. Az összfogásról elmondható, hogy átlag másfél kilogrammot mérlegeltek a horgászaink, köztük többen is voltak, akik 2-3 pontyot zsákmányoltak és szinte mindenkinek volt mérlegelni valója.  Ezúton szeretnénk külön megdicsérni ifi horgászainkat is újabb szép fogásaikért (I. Szonda Benjamin 2120g, II. Kerekes Hunor 1620g, III. Sóbujtó Martin 640g).

A déli harangszót követően eredményhirdetéssel és egy fantasztikus csülökpörkölttel zártuk a napot és az évadot is. És hogy hogyan tovább?

Mivel sokan kérdeztétek, hogy nem találkozunk-e idén még egyszer egy utolsó utáni közös pecára, úgy gondoltuk, hogy ha az időjárás is úgy akarja szervezünk egy különleges évzáró horgászversenyt. És hogy mitől lesz ez különleges? Nos ezt, majd eláruljuk, annyi viszont biztos, hogy lesz finom forralt bor, reméljük jó idő és végre összecsaphatnak a ponty és a csuka vadászok egy verseny keretében :). Szóval figyeljétek a híreinket!

Szezonzáró horgászverseny jegyzőkönyv:

 

[Versenyösszesítő]az-ev-horgasza-2015,Évadzáró horgászverseny[/Versenyösszesítő]

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük