Villámok közt!

Tisztelt Tagságunk,

A neves tengerentúli ismeretterjesztő csatornákon futó viharvadászok bátor operatőrei élnek át olyan élményeket, mint amilyet az a 28 pecásunk kapott szombatról vasárnapra virradó éjjel a Csónakázó tavon. Történt ugyanis, hogy a hetek óta tartó trópusi kánikulának pont az éjszakai horgászversenyünk éjjelén vetett véget egy agresszív hidegfront.
Viszont a legendás horgász szerencsének köszönhetően az esőtől nem áztak el a pecásaink, hiszen a vihar csak kóstolgatta Tószeg területét, a látvány- a körbe körbe cikázó villámoktól – viszont már tényleg filmbe illő volt, nem beszélve a közel 20 fokos hőmérséklet csökkenésről.
Szóval halfogás szempontjából kiváló körülmények között került megrendezésre idei éjszakai versenyünk, ahol ez alkalommal 28 horgász küzdött meg az értékes díjakért. A verseny, követve a hagyományokat egy kiadó vacsorával indult (paprikás krumpli), majd szép fogásokkal folytatódott.
A reggeli mérlegelésnél több horgásznál is szép zsákmány pihent a haltartókban, horgászaink összesen 94300 g halat mérlegeltek, köztük Kiss József egy 5kg-os amurt.
A helyezetteknek gratulálunk és köszönjük a részvételt!
Íme a jegyzőkönyv:

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Bognár Tibor10160g6
II.Kiss József6760g5
III.Igás Zsolt5900g4
IV.Bódi Ferenc5100g3
V.Bíró Sándor4940g2
VI.Nagy Imre4720g1

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>