Villámok közt!

Tisztelt Tagságunk,

A neves tengerentúli ismeretterjesztő csatornákon futó viharvadászok bátor operatőrei élnek át olyan élményeket, mint amilyet az a 28 pecásunk kapott szombatról vasárnapra virradó éjjel a Csónakázó tavon. Történt ugyanis, hogy a hetek óta tartó trópusi kánikulának pont az éjszakai horgászversenyünk éjjelén vetett véget egy agresszív hidegfront.
Viszont a legendás horgász szerencsének köszönhetően az esőtől nem áztak el a pecásaink, hiszen a vihar csak kóstolgatta Tószeg területét, a látvány- a körbe körbe cikázó villámoktól – viszont már tényleg filmbe illő volt, nem beszélve a közel 20 fokos hőmérséklet csökkenésről.
Szóval halfogás szempontjából kiváló körülmények között került megrendezésre idei éjszakai versenyünk, ahol ez alkalommal 28 horgász küzdött meg az értékes díjakért. A verseny, követve a hagyományokat egy kiadó vacsorával indult (paprikás krumpli), majd szép fogásokkal folytatódott.
A reggeli mérlegelésnél több horgásznál is szép zsákmány pihent a haltartókban, horgászaink összesen 94300 g halat mérlegeltek, köztük Kiss József egy 5kg-os amurt.
A helyezetteknek gratulálunk és köszönjük a részvételt!
Íme a jegyzőkönyv:

[Versenyösszesítő]az-ev-horgasza-2015,Éjszakai horgászverseny[/Versenyösszesítő]

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük