2014-es tudnivalók!

Tisztelt Tagságunk!

Ezúton is még egyszer Fogásokban Gazdag Új Évet Kívánunk minden kedves horgásztársunknak a 2014-es éveben.

Az évkezdéshez kapcsolódóan néhány fontos tudnivalót kívánunk megosztani. party_hats

A 2014-es horgászidény ismét a már hagyományos

Horgászbállal indul, melyet 2014.02.15.-én (szombat) rendezünk meg, a Művelődési Házban Tószegen. A bálra szeretettel várunk minden kedves horgásztársat és szórakozni vágyó családtagot!

Belépő díj: 3000 Ft, mely magában foglalja a vacsora díját is                                                       Programok: tánc és hastáncbemutató, Általános Iskolások meglepetés műsora, Év Horgásza 2013 díjátadók, tombola -értékes díjakért. A zenét szolgáltatja Széles Attila.  /további részletek később/. Belépőjegyeket az egyesület székhelyén lehet megvásárolni!

Elkészült a 2014-es versenynaptár is. Az idei évben 9 versennyel várjuk horgásztársainkat, a már megszokott amatőr/profi kategóriákban. Az idei első versenyünk, az Évadnyitó Horgászverseny 2014.03.15.-én lesz a Csónakázó tavon. A teljes versenynaptárt is napokon belül közzétesszük.

Egyesületünk székhelyén (Tószeg, Attila u. 106.) megkezdődött a 2014-es évre vonatkozó horgaszigazolvanyengedélyek árusítása, további információt a jegyárakról hamarosan közlünk. Kérünk mindenkit, hogy aki még a tavalyi fogási naplót nem adta le, haladéktalanul tegye meg.

 

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük