A “Tószegi 24-órás” krónikája

Kedves Mindenki!

Tudom van egy bizonyos kisebbség akik azt tartják bolondok a pecások, órákon át ülnek és nézik a bot végét, várva a kapást és sokszor siker nélkül, igen ilyenek vagyunk mi pecások. efe28_pinoy_24orasNo, de ezek a “kívülállók” mit mondanak akkor, ha egy pecás 24 órát ül a bot mellett… van egy tippem :)

Még jó, hogy ez a tudósítás nem róluk szól, hanem arról a 16 csapatról, akik kitartóak és elég merészek voltak jelentkezni idei 24 órás horgászversenyünkre. A kitartásukat pedig jó hangulat, remek menüsor (zsíros kenyér reggelire, slambuc ebédre és sült hurka/kolbász vacsorára) és szép fogások jutalmazták. (Az első hat helyezett csapat 10 kg felett fogott halat).

Szóval azok a bizonyos kívülállók biztosan néztek nagyot, hogy még éjjel is körbevilágítottuk a tavat, reméljük egyszer ők is kipróbálják milyen is egy jó éjjeli peca hangulata.

És íme a jegyzőkönyv:

Eredmények
Amatőr horgász kategória
VersenyzőFogott mennyiség (gramm)Pontszám
I.Pomázi Tamás-Simon Ferenc19970g6
II.Nagy Krisztián-Péntek Zsolt15520g5
III.Sallay Gyula-Kiss József13270g4
IV.Sályi Imre-Sályi Imre Ifj11560g3
V.Perge László-Fehér József11120g2
VI.Kerekes László-Vágó Márton10940g1

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>