Évzáró Versenyünk Eredményei!

Tisztelt Sporttársak!

Igazi téli körülmények között került megrendezésre aranyvasárnap délelőtt az idei utolsó utáni közös versenyünk a Ragadozó Hal Fogó Kupa a Csónakázó tavon.
Közel 20 pecás gondolta úgy, hogy még egyszer megméreti magát és egy jó hangulatú délelőttel búcsúztatja az idei szezont. A versenyzők ezúttal, igazodva az évszakhoz rablóhalfogásban mérték össze felkészültségüket.
Eredmény:
I.   Kálmán Ferenc 4640g
II.  Harangozó Péter 960g
III. Tónai Nándor 760g
IV. Szénási Béla 740g
A versenyen egyébként horogra akadt még (külső akadással) 5 nagyobb busa, a legnagyobbat Erdős Ervin fogta 10020g-os súllyal, valamint fontos még megemlíteni Sóbujtó Martin ifihorgászunk busáját is ami 5800g-os volt.

A versenyt a már megszokott mérlegelés, eredményhirdetés és ebéd követte. Ezúttal az egyesület vezetősége sült kolbásszal és forralt borral kedveskedett a kitartó versenyzőknek.

A helyezetteknek gratulálunk. És két fontos gondolatot szeretnénk még a beszámoló végére tűzni.
Először is köszönjük Robinak az egész év során elkészített sok-sok kiváló ételt, melyekkel a versenyek végén megvendégelhettük a résztvevőket.
Valamint ezúton köszönjük a Tisztelt Sporttársaknak az egész évi aktív segítséget és részvételt versenyeken, rendezvényeinken.

Elnökség

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>