Fogj új rekordokat!


Kedves Horgásztársak!


 


Sok új dolgot ígértünk az új weboldal megszületésekor, íme az egyik kedvencünk: Ezennel elindítjuk a Fogj új rekordokat! kampányunkat, ami egy saját kis rekodlista, csak nekünk, csak a saját horgászvizünkről!


 


Kinek szól a felhívás: Mindenkinek aki a Csónakázó-tavon horgászik éves engedéllyel vagy napi jeggyel.


 


Mi számít rekordnak, millyen halra vonatkozik a felhívás: Minden a tóban fogható halfajjal nevezhetnek a horgászok, a teljesség igénye nélkül: ponty, amúr, csuka, harcsa, süllő, dévér, jász, kárász, sügér, naphal … minden ami a tóban megtalálható. Fontos a rekordlistára bárki felkerülhet azzal, ha túlszárnyalja az utolsó regisztrált eredményt.


 


Mit kell tennem, ha rekordlistásnak vélt halat fogtam: Ha szeretnéd, hogy fogásod szerepeljen a rekordok között, jelezd a halőröknek, vagy az elnökségnek pl. telefonon, igyekszünk azonnal hitelesítési eszközökkel -mérleg, fényképezőgép- a helyszínre érkezni. A weboldalon a képgaléria menűpontban a fotód, a Csónakázó-tó menű alatt pedig az aktuális tabellát találod majd.


 


Ok, de mégis mit kapunk a rekordunkért: Természetesen sok gratulációt, vállveregetést, kérdést hogy hol, mikor és mivel fogtad, és persze serleget az egyesület elnökségétől a 2012-es Horgász Bálon.


 


Jó Fogást és sok-sok rekordot mindenkinek!

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük